Puya – Site Oficial

Singurul Facebook oficial: Puya © Scandalos Music

Singurul facebook oficial al lui Puya este Puya © Scandalos Music. Orice alta pagina este fake si fanii sunt rugati sa dea unlike si report.

Multumim pentru sustinere!

6 Comments

 1. andy89 says:

  Asa Puya chiar ma bucur ca esti iar activ pe facebook…la tv sunt numai si numai mizerii de can can, cu internetu te promovezi cel mai bine! bafta si asteptam un single nou! :)

 2. Moraru Petru says:

  Condoliantele sincere Dragos Asa e viata iti ia pe cineva drag cand te astepti cel mai putin iti doresc multa putere si forta sa treci peste acest monent cu bine Sincer din nou chear daca nu ne cunoastem imi pare rau pentru cele intamplate

 3. cata says:

  e tare dar eu stiu cateva melodi de alu bug mafia cum ar fi 40 km si 5000 de zile dar si vestul salbatic este o piesa tare deci ne vedem

 4. Ochiul says:

  A…am uitat sa scriu…am ascultat azi piesa cu Iris la 12:00 in premiera la Europa fm.Chiar e combinatie reusita,ma gandeam la orice formatie posibila insa la Iris…nu.

  Am citit niste comentarii pe diferite siteuri cum ca “Puya stica toata melodia”…”Puya e ajuns rocker,e un fake” …uite,vreau sa spun ceva:Bah…e simplu ca buna ziua ,nu va place nu ascultati…la ce dracu mai va dati cu parerile voastre de c***?

  Da…si nimic nu e nou (citandu-te) Pentru mine personal,e o melodie reusita si e ceva nou.Avem nevoie de “nou”.Felicitari Puya pentru colaborarea cu Iris,te astept pe National Arena.

 5. Cristi CBV says:

  Eu mam apucat de hip hop si sa dau niste versuri pe un beat si toate aceste lucruri i le datorez lui Puya,da tu ai fost inspiratia mea si tu miai deschis usa catre lumea Hip Hopului asa ca cine are ceva de comentat sa faca bine sa isi tina comentariile pentru el.Respect Puya

 6. Andrei says:

  Buna ziua, am vazut un video de la RMA 2011, unde aveati tricouri Puma ¨La familia¨. Sunt foarte interesat …de unde pot cumpara?

Leave a Comment