Puya – Site Oficial

Puya feat. Connect-R – Americandrim

MusicExpertCompany si Scandalos Music au lansat marti, 16 noiembrie 2010, noul single Puya intitulat “Americandrim“. Dupa succesul repurtat cu albumele Romanisme 1 si 2 si cu single-urile “Undeva’n Balkani”, “Change” si “V.I.P.”, castigatorul premiului “Best Artist” din cadrul festivitatii de decernare Romanian Music Awards revine cu un nou foarte probabil hit inregistrat in Studio 66 din Timisoara.

 

Noul single Puya compus de inegalabilul George Hora, Americandrim aduce in premiera colaboararea dintre Puya si Connect-R, unul dintre cei mai apreciati solisti, producatori si compozitori din Romania. Single-ul a fost inregistrat pe parcursul lunii septembrie 2010 si va fi inclus pe un nou album Puya a carui lansare va avea loc in a doua jumatate a anului. Piesa  a fost inregistrata in Studio 66 din Timisoara.

 

Tags: , ,

5 Comments

 1. Ciupanezul says:

  Cam dezamagitor. Odata data pe post reclama cu office@puyaoficial.ro dar site-ul inca nu este facut.

  Ma asteptam sa vad ceva super, nemaintalnit, iesit din tipare. Asa cum esti si in melodiile tale.

  Astept cat mai repede sa-ti seteze lluchiano platforma de wordpress si sa lucreze ceva ceva la tema sa fii cum ai fost intotdeauna.

  UNIC si IESIT DIN TIPARE.

  Multa bafta,
  Marin Cristian.

 2. Andu says:

  sunt fan puya #1. bravo si cat mai multe albume si melodii! SUPER TARE!

 3. MIRCEA says:

  ESTI CEL MAI TARE

  • Ashok says:

   Ba, muzica e ok Eu vin la club ca sa ma simt bine, nu sa asulct puya , B.U.G Asta e muzica pe care o pot asulcta si acasa !!! Pentru club merge pacaneala, pt. ca de aia e club in pana mea, daca voiam sa asulct hip hop si vrajeli de genu’, asulctam acasa, asa ca []

 4. Iulian says:

  Nr1 Puya esti tare :X ……Te-ai ridicat de unde nar fi crezut nimeni ca poti :-bd:X:X:X:X:X:X:X:X .Puya esti cu adevart cel mai bun!!!!!!!!!

Leave a Comment